Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Smile Therapy!

Of je nu een tiener of volwassene bent, de kans is groot dat je in de spiegel hebt gekeken en die glimlach van een miljoen dollar wilde. En je bent niet de enige.

Maar soms is het lastig om het juiste merk te vinden dat bij je past.

Gelukkig is het de eenvoudige filosofie van Smile Therapy om je groter en helderder te laten lachen, mogelijk gemaakt door wetenschappelijk onderbouwde, hoogwaardige, veilige en effectieve ingrediënten.

En dit zijn niet alleen maar claims.

Naarmate ons merk groeide, hebben we besloten om de zaken nog een stap verder te brengen, in het belang en de tevredenheid van onze klanten.

We hebben het  Onderzoekscentrum van Smile Therapy opgericht, een nieuw educatief platform en onze eigen interne test- en formuleringsfaciliteit.

Toptandartsen vertrouwen op glimlachtherapie

Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam, onder leiding van dr. Paulo Dean, bestaat uit vooraanstaande tandartsen, experts uit de industrie en de glimlachtherapiegemeenschap om de toekomst van glimlachzorg te ontwikkelen.

Als vooraanstaande tandartsen voldoende in onze producten geloven om deel uit te maken van de Smile Therapy-familie, kunt u er zeker van zijn dat uw geld op de juiste plek terechtkomt.

Klinisch bewezen producten

Smile Therapy-producten bevatten een van de beste formuleringen voor het bleken van tanden ter wereld.

In feite produceren onze hoogwaardige tandenbleekgels klinische bleekresultaten.

Het is klinisch bewezen dat onze PAP+ Gel snelle resultaten oplevert. Een externe tandarts voerde een klinische PAP+-studie uit: een dubbelblind onderzoek dat fenomenale resultaten liet zien en de veiligheid en werkzaamheid van onze producten bevestigde.

Wij zijn toegewijd aan u

Onze toewijding aan het gebruik van de beste materialen en het garanderen van een buitengewone klantervaring zorgt voor een formule die zowel door tandartsen als door het winkelend publiek wordt gewaardeerd.

Voordat we iets in onze producten stoppen, beoordeelt ons team elk ingrediënt om er zeker van te zijn dat het veilig is voor jou en het milieu.

Als we dat niet kunnen verifiëren, beginnen we gewoon opnieuw.

Het allerbelangrijkste is dat we aandacht besteden aan uw feedback om ervoor te zorgen dat de producten die we ontwerpen aan uw verwachtingen voldoen.

Elke dag werken we in het laboratorium samen met gerenommeerde tandartsen om producten te creëren die je die dromerige glimlach en het zelfvertrouwen geven dat je altijd al wilde hebben.

Ons werk wordt nog steeds ondersteund door de wetenschap en gemotiveerd door onze agenda om een ​​glimlach te verspreiden.

Terug naar blog