Retour- en terugbetalingsbeleid Ierland

Teruggavebeleid

Bij Smile Therapy willen we dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent, bieden wij een probleemloos retourbeleid. Wij staan ​​achter onze producten met een geld-terug-garantie van 30 dagen!

We hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat u vanaf de datum waarop de goederen zijn ontvangen 30 dagen de tijd heeft om het/de artikel(en) te retourneren voor terugbetaling. Helaas worden retourzendingen na deze periode niet geaccepteerd, tenzij u vooraf toestemming heeft gegeven. Om voor terugbetaling in aanmerking te komen, moeten de artikelen zich in de originele staat bevinden, inclusief verpakking, accessoires en documentatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die kan optreden tijdens het retourproces, dus het is raadzaam dat u uw retourzending veilig en veilig verzendt.

Neem contact met ons op om ons retouradres te bevestigen. Ons bedrijfsadres IS NIET ons retouradres. U bent ervoor verantwoordelijk dat uw artikel naar het juiste adres wordt geretourneerd. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies dat kan optreden als uw retourartikel naar een verkeerd adres wordt verzonden. Artikelen die naar ons worden geretourneerd zonder eerst een retouraanvraag te hebben gedaan, worden niet geaccepteerd.

Retourproces

Volg deze stappen om een ​​retourzending te starten:

  1. Neem contact op met ons klantenserviceteam op support@smile-therapy.ie om een ​​retourzending aan te vragen. Zorg ervoor dat u uw bestelnummer en de reden van retourzending vermeldt.
  2. Ons klantenserviceteam zal u instructies geven over hoe en waar u uw artikel(en) kunt retourneren.
  3. Verpak de artikelen veilig en voeg de originele verpakking, accessoires en documentatie toe.
  4. Verzend het pakket naar ons terug met een vervoerder naar keuze. Om te voorkomen dat uw pakket verloren gaat, raden wij u aan een traceerservice te gebruiken. Wij zijn in dit geval niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten.
  5. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, streven wij ernaar uw retourzending binnen 7 werkdagen te verwerken. Als uw retourzending is goedgekeurd, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat de terugbetaling is gestart en zullen wij het aankoopbedrag terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat zodra we de terugbetaling hebben uitgevoerd, het 3 tot 5 werkdagen kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij het geld op uw rekening heeft teruggestort. Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we uw retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op, zodat we de situatie kunnen onderzoeken.

Het retourneren en ruilen is de verantwoordelijkheid van de klant, tenzij het retourneren of ruilen het gevolg is van onze fout (u heeft bijvoorbeeld het verkeerde product ontvangen of het product is defect). In deze gevallen vergoeden wij de kosten voor het retourneren en ruilen.

Schade en problemen

Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is, of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het probleem kunnen oplossen.

Uitwisselingen

De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u wilt, is door het artikel dat u heeft te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop voor het nieuwe artikel te doen.

14 dagen bedenktijd Europese Unie

Niettegenstaande het bovenstaande, als de goederen naar de Europese Unie worden verzonden, heeft u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen te annuleren of te retourneren, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging. Net als hierboven moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het in de originele verpakking heeft ontvangen. Je hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig. We begrijpen echter dat 14 dagen soms niet genoeg is om deze beslissing te nemen. Daarom bieden we een 30 dagen geld-terug-garantie.

Zakelijk kantooradres: AJ Sells LTD, 77 Lower Camden Street, Dublin D02 XE80, Ierland

E-mail: support@smile-therapy.ie