De kracht van V34 Kleurcorrector!

Smile Therapy herdefiniëert de sector voor mondhygiëne en stelt mensen in staat een gelukkiger en gezonder leven te leiden.

Een van de zeer gewilde producten die Smile Therapy aanbiedt, is de V34 Color Corrector

Vraag je je af wat het is en hoe het werkt?

Laten we eens kijken...

Wat is de V34-kleurcorrector?

 De V34 is een zeer effectief kleurcorrigerend tandbleekproduct dat gebruik maakt van de kracht van kleurcorrigerende technologie om de gele vlekken van uw tanden te verwijderen en te vervangen door parelwit.

De V34 Kleurcorrector is verkrijgbaar in drie vormen; poeder, serum en schuim.

Houd er rekening mee dat het geen vervanging is voor je tandpasta, maar een aanvulling om de witte, sprankelende tanden van je dromen te krijgen.

Hoe werkt de V34-kleurcorrector? 

In de V34 Color Corrector zit een niet-schurende en niet-invasieve, in water oplosbare paarse kleurstof. Omdat paars in het kleurenwiel direct het tegenovergestelde is van geel, neutraliseert het het effect ervan, waardoor de gele ondertonen op je tanden worden verborgen.

Door de warme en koele tinten in je tanden in evenwicht te brengen, vermindert V34 Color Corrector de verzadiging van geel en onthult een levendige witte tint, zodat je een beetje helderder kunt glimlachen en dat ook nog eens met vertrouwen.

Hoe gebruik ik de V34-kleurcorrector? 

Om het V34 Color Corrector Serum te gebruiken, moet je twee pompjes op een tandenborstel met zachte haren aanbrengen en dit gedurende 2 minuten met ronddraaiende bewegingen over je tanden wrijven als een normale tandpasta.

Als je het V34 Color Corrector-schuim gebruikt (wat trouwens de snelste en handigste methode is), hoef je alleen maar twee pompjes schuim gedurende 15 seconden te gebruiken.

Last but not least kan het V34-poeder worden gebruikt in een eenvoudig proces van vier stappen: maak de borstel nat, schud het overtollige water af, dompel hem in het poeder en borstel gedurende 30 seconden.

Je kunt de V34 gebruiken na een bleekbehandeling, dagelijks of zelfs vóór een belangrijke gebeurtenis – de keuze is aan jou.

Het is voor iedereen veilig te gebruiken. Het wordt echter ten zeerste aanbevolen dat u uw tandarts raadpleegt voordat u ervoor kiest.

Afscheidsgedachten

Over het geheel genomen doet de V34-kleurcorrector fantastisch werk door de gele tinten van je tanden te camoufleren en helderder te maken.

Dus, waar wacht je nog op?

Verkrijg de V34 in elke gewenste vorm en maak je tanden altijd en overal witter.

Als u revolutionaire, bewezen en hoogwaardige glimlachverzorgingsproducten wilt, kunt u bij Smile Therapy ook terecht.

Terug naar blog