Geldteruggarantie

In je zoektocht naar een heldere en stralende glimlach heb je misschien eindeloze producten voor het bleken van tanden geprobeerd, met hun sterke claim dat ze vervelende vlekken verwijderen en je sprankelend witte tanden geven.

Nadat je deze producten daadwerkelijk hebt geprobeerd, ben je waarschijnlijk tot de conclusie gekomen dat ze gewoon niet erg effectief zijn.

Nou, geef niet zo snel op.

Glimlachtherapie is er om alle verwachtingen te trotseren en u te helpen de glimlach van uw dromen te krijgen.

We zijn er zo zeker van dat u onze producten absoluut geweldig zult vinden dat we onze 100% resultaten of geld-terug-garantie hebben gelanceerd aanbieding.

Ja, dat klopt.

Wij verzekeren u dat uw tanden minimaal 3 tinten witter worden na gebruik van onze tandenbleekproducten.

In het onwaarschijnlijke geval dat u merkt dat onze producten niet geschikt zijn voor u, kunt u uw zuurverdiende geld terugkrijgen. Geen vragen gesteld.

Volg gewoon deze eenvoudige stappen:

  1. Maak een duidelijke foto van je tanden in een goed verlichte kamer voordat je ons tandenbleekproduct gebruikt.
  2. Gebruik het product precies zoals aangegeven.

Voor elk van onze producten kunt u op onze website een goed uitgelegde routebeschrijving en veelgestelde vragen vinden.

  1. Volg uw gebruikstraject van ons product via wekelijkse foto's (moeten er vier zijn in totaal). Zorg ervoor dat de belichting voor alle foto's hetzelfde is.
  2. Maak een laatste foto van je tanden nadat je het product hebt afgemaakt, samen met een foto van het gebruikte product.
  3. E-mail ons klantervaringsteam op (support@smile-therapy.co.uk) met de bovengenoemde foto's en vermeld kort eventuele klachten.
  4. U krijgt bericht zodra uw aanvraag is goedgekeurd, waarna u het product naar ons moet terugsturen.
  5. We zullen uw terugbetaling verwerken zodra we het product hebben ontvangen.

*Houd er rekening mee dat u uw aanvraag binnen 28 dagen na ontvangst van onze producten moet indienen en dat de afbeeldingen nauwkeurige datum- en tijdstempels.

Uw aanvraag krijgt geen restitutie als deze niet aan deze vereisten voldoet.

In het geval dat we ontevreden zijn (redelijk handelend) met de ondersteunende documentatie die u ons verstrekt, behouden we ons het recht voor om een ​​terugbetalingsverzoek te weigeren.

Houd er rekening mee dat de geld-terug-garantie alleen van toepassing is op de eerste aankoop van de respectievelijke *Teeth Whitening Kits* en niet op de volgende bestellingen voor hetzelfde product.

Veel winkelplezier!