How to clean your teeth the correct way?

Hoe poets je je tanden op de juiste manier?

Hoe maak je je tanden schoon?

De beste manier om schone tanden te krijgen is door naar een tandarts te gaan voor professionele reiniging en een regelmatige mondgezondheidsroutine te volgen, bestaande uit tweemaal daags tandenpoetsen - inclusief je tong, dagelijks flossen en regelmatig een ultrasone tandenreiniger gebruiken.

Hoe u uw tanden goed kunt poetsen…

Je kunt gemakkelijk schone tanden krijgen en behouden als je over het juiste gereedschap en de juiste techniek beschikt om je tanden te poetsen. Wij raden aan een tandenborstel te gebruiken; een fluoridetandpasta met minimaal 1450 ppm fluoride; Ultrasone tandenreiniger gedurende 2 minuten per dag om de 2-3 dagen.

We raden aan om met een tandenborstel te beginnen. Houd hem in een hoek van ongeveer 45 graden ten opzichte van de tanden die u poetst. Gebruik kleine bewegingen en poets je tanden in secties. Vergeet niet om aan elke kant helemaal achter je laatste tand te gaan. Poets niet te hard, maar zorg ervoor dat u borstelharen gebruikt die geschikt zijn voor uw tanden en tandvlees. Introduceer uw tongborstel of roestvrijstalen tongreiniger om alle bacteriën op uw tong te verwijderen.

Floss tussen je tanden en zorg ervoor dat je de rand van elke tand schoonmaakt. Door te poetsen worden de boven-, voor- en achterkant van de tanden gereinigd, maar flossen is nodig om tussen elke tand schoon te maken.

Net voordat u uw mond spoelt, begint u met het gebruik van uw ultrasone tandreiniger en zorgt u ervoor dat u deze ongeveer 2-3 minuten gebruikt. De ultrasone tandenreiniger maakt gebruik van geavanceerde vibratietechnologie om uw tanden diep te reinigen en binnen enkele minuten tandplak, vlekken en tandsteen van uw tanden te verwijderen

Terug naar blog